Lashes & more

Wimper lifting (LVL)

Je bed uitstappen en met zo weinig mogelijk make-up je dag beginnen – klinkt ideaal toch? Wimperextensions kunnen een uitkomst zijn, maar het kan op een nog natuurlijkere manier: met een lash lift. Get ready voor een superfrisse blik, elke ochtend opnieuw, wekenlang!

Waarom zou je voor een lash lift kiezen in plaats van wimperextensions? ‘Een lash lift geeft een veel natuurlijker effect dan extensions doen. Het zijn je eigen wimpers en met wimperverf creëer je de illusie dat er nóg meer volume in je wimpers is. Ook blijft een lash lift langer zitten, zo’n 6 tot 7 weken, terwijl je extensions om de 4 weken weer moet bijvullen en soms sneller.

Dat heeft allemaal te maken met hoe snel of langzaam je natuurlijke wimpergroei is. Als er eentje afvalt, valt het niet op met een lash lift.

LVL (Lash Volume Lifting)

– incl lifting en verven

Vanaf €59

Wimpers en wenkbrauwen

Klik hier voor meer info

Verven van wenkbrauwen

Vanaf €10

Verven van wimpers

Vanaf €10

Verven van wenkbrauwen en wimpers

Vanaf €15

Wimperverlenging strips

Vanaf €20

Wimpelverlenging trosjes

Vanaf €35

Wimperextensions
(one by one)

Wimperextensions: wat is het precies?

Bij wimperextensions worden losse wimpertjes aan je eigen wimpers gekleefd met sterke huidlijm. Zo krijg je een vollere, langere en eventueel ook meer gekrulde reeks wimpers.

One by one

– mink lashes

Vanaf €80

Henna brows

PhiHenna is een tijdelijke tatoeage op wenkbrauwen die in 8 verschillende tinten verkrijgbaar is en een ideale oplossing biedt voor cliënten die de vorm en schaduw van hun wenkbrauwen willen veranderen zonder een permanente oplossing.

Henna brows

– mink lashes

Vanaf €25