Permanente make-up

Hieronder hebben wij al onze behandelingen voor u op een rij gezet.
Wilt u meer info of een afspraak maken? Stuur ons een bericht of bel via WhatsApp.

Waarom Permanente Make-up?

Waarom PMU eyeliner?

Wil je tijd besparen op het tekenen van je eyeliner en/of oogpotlood? Ben je het tekenen van de eyeliner en oogpotlood zat? Herken je het ook als ik zeg dat je eyeliner tekent en het ongelijk is en je weer met een wattenstaafje vervolgens weer aan de slag moet omdat je het ene oog iets dik hebt getekend en daarna weer moet inkleuren. Of hou je meer van een natuurlijke look en en zou je wel een sprekendere blik willen hebben. 
 

Door je ogen te voorzien van permanente make up eyeliner, smokey eyeliner of infralashes zien je ogen er op elk moment van de dag sprekend uit. Tevens bespaart een pmu eyeliner behandeling je dagelijks een heleboel tijd voor de spiegel. In de permanente make up studio fine arts kun je terecht voor subtiele infralashes of juist een meer prominent aanwezige eyeliner met of zonder wing. Er zijn drie technieken mogelijk voor de ogen: infralashes, eyeliners met of zonder wing en smokey eyeliners. Ook is het mogelijk om eyeliners die blauw/grijs zijn te corrigeren naar een zwarte kleur.

Infralashes/deepliner

Bij het plaatsen van infralashes/Deepliner wordt een flinterdun lijntje die tussen de eigen wimper haartjes geplaatst. Dit geeft een natuurlijke frisse blik en zorgt ervoor dat je wimper aanzet voller lijkt. Infralashes geeft een heel natuurlijk effect en kan zowel boven als onder het oog gepigmenteerd worden. Deze techniek geeft een natuurlijke en sprekende oogopslag, waarbij je nog steeds de ‘ik heb geen make up op look hebt’. Wanneer je weinig wimpers hebt en/of kleine ogen, kan de infralash een uitkomst zijn.

Eyeliner met of zonder wing

Voor vrouwen die elke dag hun eyeliner voor de spiegel tekenen is de permanente make up eyeliner behandeling de ideale behandeling. Je hebt met deze behandeling elke dag je eyeliner op en bespaart heel veel tijd voor de spiegel. Naar eigen wens is de dikte van de eyeliner te bepalen en kan er gekozen worden voor een eyeliner met of zonder wing. De vorm van de eyeliner wordt van tevoren voorgetekend voordat deze gepigmenteerd wordt.

Smokey eyeliner

Een smokey eyeliner is een eyeliner met of zonder wing met het oogschaduw poeder effect. Hierdoor wordt de gehele eyeliner look wat zachter. Naar eigen smaak en wens kan het smokey effect heel licht zijn of juist meer donker aangezet.

De voordelen van eyeliner

 • Elke dag wakker worden met sprekende ogen

 • Wakker worden met ogen die altijd zijn opgemaakt

 • Veel tijd besparen op het gelijk tekenen van je eyeliner

 • Geen zwarte vegen meer rondom je ogen doordat je oog make up is uitgelopen

 • een smudgeproof eyeliner die bestendig is tegen water, sauna en zwemmen.

  Prijzen vanaf 200€

Plan uw afspraak bij Aisha Beautyworld

Bij Aisha Beautyworld hechten we enorm veel waarde aan een persoonlijke aanpak, contacteer ons via Whatsapp met je vereisten en we zorgen voor een behandeling op maat.

 • Direct in contact met Aisha
 • Bellen en chatten via Whatsapp
 • Direct een afspraak maken
WHATSAPP CHAT

Powder brows – 349 € Exclusief touch-up (Touch-up vanaf  75€)

Touch up:

 • Na 1 maand 100
 • Na 1 jaar 175
 • Na 2 jaar 250

Wat is Powder brows?

Bij Powder brows wordt de wenkbrauw ingeschaduwd. Hierdoor lijkt het alsof de wenkbrauwen met poeder zijn ingekleurd. Deze techniek wordt met een PMU apparaat toegepast. De pigmenten worden met een flinterdun naaldje in de lederhuid gepigmenteerd. Met deze machine kunnen wij een subtiel poedereffect creëren. Daarnaast ogen de wenkbrauwen natuurlijk en zacht doordat gebruik wordt gemaakt van de ombre effect techniek. Bij deze techniek beginnen de wenkbrauwen erg zacht en eindigen steeds donkerder naar het uiteinde toe. Het resultaat is semi-permanent, na ongeveer 1-2 jaar hebben je wenkbrauwen dan weer een opfris behandeling nodig. Deze behandeling is geschikt voor huidtypen.

Voordelen van de behandeling

 • -Powder brows blijft 2-3 jaar zitten.
 • -Ieder moment van de dag perfecte en natuurlijke wenkbrauwen.
 • -Geen uitgelopen make-up tijdens het sporten, regen of sauna bezoek.
 • -Het geeft een sprekende blik.
 • -Geen tot maximaal 1 touch up nodig.
 • -Je bespaart tijd met het aanbrengen en verwijderen van je make-up.
 • -Het kan imperfecties camoufleren. Zoals kale plekken of wanneer je veel haar hebt verloren.
 • -Het is in de meeste gevallen geschikt voor mensen die allergisch zijn voor cosmetica producten.
 • -Voor mensen die chemotherapie of alopecia hebben gehad en weinig of geen wenkbrauw haartjes meer hebben.

Hoe verloopt de Powder brows behandeling?

De Powder brows bhandeling duurt gemiddeld 2 uur. Hieronder hebben wij het proces in 7 stappen beschreven.

Stap 1: We bekijken de huidige staat van je wenkbrauwen en bespreken met jou je wensen.
Stap 2: Samen kiezen wij de kleur die het beste bij jouw haar en huidskleur past.
Stap 3: Je huid rondom de wenkbrauwen wordt ontsmet.
Stap 4: Door middel van je gezichtsvorm tekenen we een tijdelijke opzet van je nieuwe wenkbrauwvorm.
Stap 5: Je wenkbrauwen worden geëpileerd, waardoor ze beter bij je nieuwe vorm passen.
Stap 6: De Powder Brows behandeling begint.
Stap 7:Na 6 weken kom je terug voor een eventuele touch up behandeling.

Microblading –  349 € Exclusief touch-up (Touch-up vanaf  75€)

Touch up:

 • Na 1 maand 100
 • Na 1 jaar 175
 • Na 2 jaar 250

Wat is Microblading?

Microblading is de nieuwe trend op het gebied van permanente make-up. Voorheen was het compleet tatoeëren van de wenkbrauwen gebruikelijk ,echter ziet dit er een stuk minder natuurlijk uit dan het resultaat van de Microblading techniek. Bij Microblading wordt er gebruik gemaakt van een nieuwe hairstroke techniek, waar permanente make-up als wenkbrauwhaartjes wordt gepigmenteerd.

De haartjes worden door Aisha aangebracht met behulp van een manuele pen. In de manuele pen zijn ultrafijne steriele naalden op een rij geplaatst die de haartjes gemakkelijk kunnen aanbrengen. De wenkbrauw tattoo lijkt hierdoor als het ware 3D wat voor een natuurlijk effect zorgt. Het pigment wordt onder de huid aangebracht in een vegende en vloeiende beweging.

Microblading is hetzelfde als getatoeëerde wenkbrauwen alleen is het resultaat een stuk natuurlijker. De haartjes zijn dunner dan 1 mm, en alle haartjes worden in de haargroeirichting aangebracht.

Deze techniek van wenkbrauw tattoo is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, elk huidtype, etnische achtergrond en leeftijd.Het is ook belangrijk dat u samen met de specialist ter zake eerst kijkt naar de juiste vorm wenkbrauwen voor uw gezicht. Wenkbrauwen kunnen u zelfs een natuurlijke facelift geven als ze de juiste vorm en dikte hebben.

Permanente make-up, ook wel micropigmentatie, is een tatoeagetechniek van inplanting van hoge-kwaliteitspigmenten onder de epidermis. Het doel van permanente make up, is het esthetische aspect verbeteren, waarbij het welzijn van de klant centraal staat. Het resultaat is natuurlijk en dit op langere termijn. Indien je zoekt naar een verbetering, correctie, een oplossing voor een specifiek fysisch probleem in je gelaat kan permanente make-up bij United Beauty Center de juiste behandeling zijn.

Door een natuurlijk resultaat na te streven vind je jezelf terug in je ‘permanent make over’. Uiteraard beter en mooier. Goed uitgevoerde permanente make-up resulteert in een globale verfijning van ogen, wenkbrauwen en lippen. De nadruk wordt gelegd op uw gelaatstrekken. Na een permanente make up behandeling komen deze beter tot zijn recht. Jouw gelaatsuitdrukking wordt subtiel benadrukt.

Wanneer is permanente make-up iets voor jou? je zoekt waterbestendige make-up tijdens uw sportactiviteiten,wanneer je met vakantie gaat of uit het zwembad komt je hebt motorische of gezichts-problemen en je wil ook graag fijne,verzorgde en professionele make-up je beheerst niet de kunst van het tekenen om je te maquilleren Voor hem voor haar: steeds verzorgd, tijdbesparend, geen stress meer.

Doet de behandeling pijn? Afhankelijk van uw pijngrens die persoonlijk is, kan de behandeling veel of weinig pijn doen. Je ervaart prikkelingen tijdens de behandeling. Een efficiënte en wettige verdoving wordt gebruikt om lokaal te verdoven. Wanneer je moe bent, weinig geslapen heeft, ongesteld bent, of gewoon gestresseerd, verdraag je uiteraard minder. De duur van uw permanente make up behandeling De behandeling in Permanente make-up duurt ongeveer 1 – 2 u afhankelijk van de gekozen behandeling in permanente make up.

De nazorg: Een plaatselijke gevoeligheid, gezwel, tinteling, roodheid kan na uw behandeling. Thuis kan een koud masker dit gevoel kalmeren. Een helende zalf wordt aanbevolen. Voor een optimaal resultaat wordt niet aan de eventuele korstjes of velletjes gekrabd. Ik zie u graag terug na 1 maand voor een bijwerking die begrepen is in de prijs. Houdbaarheid van uw resultaat in permanente make-up

Algemeen mag je rekenen op een periode van ongeveer 2 jaar afhankelijk van verschillende factoren, waarvan de belangrijkste zijn: het strict navolgen van de instructies voor naverzorging en de invloed van de zon.

Eyeliner boven of onder – vanaf 200 € Exclusief touch-up (Touch-up vanaf  75€)

In uitzonderlijke gevallen kan er een meerprijs aangerekend worden. (Hangt af van de dikte van de eyeliner)

Eyeliner boven en onder – vanaf 450 € Exclusief touch-up (Touch-up vanaf  75€)

In uitzonderlijke gevallen kan er een meerprijs aangerekend worden. (Hangt af van de dikte van de eyeliner)

Full juicy lips – 399 € Exclusief touch-up (Touch-up vanaf  75€)

In uitzonderlijke gevallen kan er een meerprijs aangerekend worden.

Meer informatie

Plan uw afspraak bij Aisha Beautyworld

Bij Aisha Beautyworld hechten we enorm veel waarde aan een persoonlijke aanpak, contacteer ons via Whatsapp met je vereisten en we zorgen voor een behandeling op maat.

 • Direct in contact met Aisha
 • Bellen en chatten via Whatsapp
 • Direct een afspraak maken
WHATSAPP CHAT