Lashes and Browlift

Hieronder hebben wij al onze behandelingen voor u op een rij gezet.
Wilt u meer info of een afspraak maken? Stuur ons een bericht of bel via WhatsApp.

Waarom?

Waarom Lashlifting?

Iedereen wil er elke dag stralend uitzien. Echter, niet iedereen heeft zin om elke dag veel tijd kwijt te spelen aan haar make-up rituelen. Dankzij een lashlift zijn de wimpers altijd gekruld en in combinatie met een tinting sta je elke dag op met een mascara look. Afhankelijke van de groeicyclus van de wimpers blijft de krulling tussen de 8 en 12 weken mooi zitten. Water, douchen, zweten, tranen, zwemmen; dat is allemaal geen probleem!

 

Waarom Brow Lamination?

Brow Lamination is ideaal voor stugge, warrige & naar beneden wijzende wenkbrauwharen. Door middel van verschillende lotions zorgen we ervoor dat de wenkbrauw haren de juiste richting op blijven staan. Door dat we ze mooi naar boven laten wijzen en tinten creëeren we een vollere wenkbrauw! Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ca. 6 weken zichtbaar.

 

Waarom Wimperextensions?

Voor de vrouwen die verlangen naar extra lange wimpers zijn wimperextensions de perfecte oplossing. Met de one by one wimperset creëer je een natuurlijke look met lange volle wimpers. Wimperextensions zijn ideaal tijdens de vakantie. Naast dat je iets meer tijd over hebt om te besteden aan leuke activiteiten, heb je geen omkijken meer naar je wimpers. Ook het strand of langs het zwembad heb je mooie, volle wimpers, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over mascara die uitloopt. De extensions blijven gemiddeld tussen de 4 en 6 weken zitten. Een bijvulling wordt na 3 tot 4 weken aangeraden. 

 

Plan uw afspraak bij Aisha Beautyworld

Bij Aisha Beautyworld hechten we enorm veel waarde aan een persoonlijke aanpak, contacteer ons via Whatsapp met je vereisten en we zorgen voor een behandeling op maat.

  • Direct in contact met Aisha
  • Bellen en chatten via Whatsapp
  • Direct een afspraak maken
WHATSAPP CHAT

 

Lashlifting + Tinting 65 €

 

Wimperextensions One By One vanaf 75 €

 

Brow Lamination + Tinting 65 €