Laserontharing

Hieronder hebben wij al een overzicht van onze prijzen voor u op een rij gezet.
Wilt u meer info of een afspraak maken? Stuur ons een bericht of bel via WhatsApp.

Pijnloos Definitief Ontharen

Diode laser, de gouden standaard!

Waarom kiezen voor Diode Laser?

Onze diode ICE laser 808nm is op dit moment het meest effectief voor definitieve ontharing. Het apparaat is voorzien van de nieuwste technologie op het gebied van ontharen, doordat dit apparaat werkt middels een doelgerichte laser is het ook veiliger om mee te werken.

Met de diode laser is het mogelijk om ieder huidtype te behandelen en het is effectief voor iedere haarkleur.

Onze ICE technologie zorgt ervoor dat de behandeling met de diode laser vrijwel pijnloos is. Ook maakt dit het apparaat extra veilig doordat je vrijwel geen kans hebt op verbrandingen van de huid.

Snel resultaat, het hele jaar door

Met de Diode Laser heb je 75% sneller resultaat dan met IPL, en dit resultaat is blijvend. De methode is pijnloos én geschikt voor alle huidtypen, inclusief de zongebruinde huid. Dit betekent dat je het hele jaar door jou klanten kunt behandelen.

Wij werken met de allernieuwste Triple Wave Diode Laser-Ontharingsapparaat dat pijnloos, snel en veilig is.

Onze Triple Wave Diode Laserontharingsapparaat is verreweg één van de meest geavanceerde laserontharingsapparaten in zijn klasse. Waar de meeste andere laserontharingsapparaten in zijn klasse alleen op 808nm golflengte werken, werkt onze laser-ontharingsapparaat maar liefst op 3 golflengten: 755nm, 808nm en 1064nm.

Hiermee is ons apparaat bijzonder effectief en voor vrijwel elke huid- en haartype geschikt!

Golflengtes en kenmerken van onze Triple Wave Diode Laserontharingsapparaat:

755nm:        Oppervlakkige, fijnere haarzakken, lichte huidtypen
808nm:        Gros van de haarzakken, meeste huidtypen
1064nm:      Dieperliggende, stugge haarzakken, donkere huidtypen

De Alex 755nm
De 755nm golflengte van Alexandrite verwijderd niet alleen de donkere haren, maar het verwijdert ook effectief de fijne en licht gepigmenteerde haren. Door zijn kracht is haarvermindering al direct na elke behandeling zichtbaar. Goed geschikt voor lichte huidtypen.

De Diode 808nm
De 808nm golflengte is bekend als diode laser en wordt in de ontharingswereld gezien als de gouden standaard. Met deze golflengte wordt de haarfollikel diep gepenetreerd. In combinatie met een hoog gemiddeld vermogen en een hoge pulsfrequentie van 10 pulsen per seconde is een comfortabele, effectieve en snelle behandeling mogelijk. Goed geschikt voor de meeste huidtypen.

De ND: YAG 1064nm
De YAG is een diodelaser die gebaseerd is op de ND:YAG 1064 golflengte. Deze staat bekend om zijn gematigde melanine absorptie. Hiermee is het uiterst geschikt voor behandeling van de donkere huid. De YAG dringt diep door in de haarfollikel waarmee dieper gelegen haren inclusief haarzakje kunnen worden aangepakt. Hiermee verbetert de laserbehandeling als geheel en wordt de meest effectieve ontharing bereikt. Goed geschikt voor donkere huidtypen.

Hoe werkt het definitief ontharen?

Definitief ontharen werkt op een eenvoudige en efficiënte manier. Voorafgaand aan onze behandeling, brengen wij een dun laagje gel aan op de huid om deze te beschermen. De gel die wij aanbrengen zorgt ervoor dat de intensieve lichtflitsen van onze Triple Wave Diode Laser-ontharingsapparaat het haarzakje vernietigt.

Doordat de wortel in het haarzakje wordt vernietigd, kan hierdoor geen nieuwe haargroei meer ontstaan. Onze nieuwste Triple Wave Diode Laserontharingsapparaat zorgt voor een haarvermindering van ongeveer 80 tot 90%.

Het aantal behandelingen dat nodig is hangt af van het te behandelen gebied, het type beharing en het gewenste resultaat. Gemiddeld zijn er 6-8 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Tussen iedere behandeling moet een periode van minimaal 4 weken zitten.

Prijsoverzicht

definitief ontharen vrouwen

Gelaat Vrouwen
Haarlijn € 70,00
Wenkbrauwen (unibrow) € 25,00
Wangen € 40,00
Bakkebaard € 40,00
Bovenlip € 40,00
Kin € 35,00
Hals € 40,00
Volledig Gelaat € 125,00

 

Bovenlichaam Vrouwen
Oksels € 60,00
Tepelhof € 25,00
Onderarm (incl. handen) € 95,00
Bovenarm € 75,00
Buik (incl. navelstreep) € 70,00
Onderrug € 70,00
Boven rug € 70,00
Volledig rug € 160,00
Volledig boven Lichaam (voor + achter) € 200,00

 

Onderlichaam Vrouwen
Bikini (incl. bilnaad) € 80,00
Bikini volledig (smooth) € 125,00
Onderbenen (inlc. Voeten) € 100,00
Bovenbenen € 80,00
Volledig onderlichaam (incl. bikini smooth) € 200,00
Volledige lichaam vrouwen

(benen, armen, oksels & bikini)

€ 375,00

Prijsoverzicht

definitief ontharen mannen

Plan uw afspraak bij Aisha Beautyworld

Bij Aisha Beautyworld hechten we enorm veel waarde aan een persoonlijke aanpak, contacteer ons via Whatsapp met je vereisten en we zorgen voor een behandeling op maat.

  • Direct in contact met Aisha
  • Bellen en chatten via Whatsapp
  • Direct een afspraak maken
WHATSAPP CHAT