Exuviance

EXFOLIËRENDE - MICRODERMABRASIE BEHANDELING

Voor dit programma worden twee bezoeken aan de salon voorzien. Het exfoliërende en huidvernieuwend effect van een professionele microdermabrasie wordt hier gecombineerd met exfoliërende AHA-peelings.

Deze stapsgewijze verzorging is ideaal voor huidtypes die dringend toe zijn aan een grondige make-over, zoals een door de zon verouderde huid of vlekkerige huid. In een eerste tijd wordt na een grondige reiniging van de huid de microdermabrasie toegepast, waarna de huid intensief wordt gehydrateerd. In een tweede tijd (na 2 weken) wordt een Exuviance Professional peelingprogramma toegepast.

Huidtype: Normale, gemengde, rijpere en zonbeschadigde huid.

Stap 1/Microdermabrasie Prijs: €99,-

Stap 2/Peeling Prijs: €85,-

INTENSIEVE HUIDVERBETERENDE BEHANDELING

Dit unieke anti-agingprogramma is ideaal voor een rijpere, zonbeschadigde huid en voor iedereen die er weer jong en stralend wil uitzien. Het werd samengesteld met exfoliërende en hydraterende ingrediënten die op het huideigen collageen inwerken.

Huidtype: Normale en gemengde rijpere en zonbeschadigde huid.

Prijs: €95,-

INTENSIEVE VOCHTINBRENGENDE BEHANDELING

Dit herstellende programma is ideaal voor een droge, vale huid en voor alle huidtypes die snakken naar hydratatie. Het is de ultieme verzorging om de zelfhydraterende eigenschappen van de huid nieuw leven in te blazen.

Huidtype: Normale tot droge huid.

Prijs: €95,-

KALMERENDE - HERSTELLENDE VERZORGING

Dit beschermende programma is ideaal voor een gevoelige, droge huid met neiging tot rosacea en na dermatologische behandelingen. De milde exfoliërende stoffen en de verstevigende ingrediënten herstellen het comfort van de beschadigde huid.

Huidtype: Gevoelige, droge huid met neiging tot rosacea en na dermatologische behandelingen.

Prijs: €85,-

ZUIVERENDE BEHANDELING - ACNE EN ONZUIVERHEDEN

Dit ontgiftende programma is ideaal voor de huid met neiging tot acne, om de huid op te helderen en de poriën te verkleinen. Exfoliërende ingrediënten worden hier gecombineerd met ontgiftende stoffen om het talkoverschot te absorberen en onzuiverheden te verwijderen.

Huidtype: Onzuivere huid met neiging tot acne.

Prijs: €85,-

BALANCING VERZORGING

Dit egaliserende programma is ideaal voor een vette huid met neiging tot acne, ongeacht de leeftijd. Het combineert drie krachtige exfolianten met antioxidanten, anti-agingbestanddelen en verstevigende bestanddelen om het huidevenwicht te herstellen en de teint te egaliseren.

Huidtype: rijpere, door de zon beschadigde vette huid met neiging tot acne.

Prijs: €99,-

RETINOL PEEL BEHANDELING

Deze innovatie professionele peeling bevat 1% RETINOL, CITRAFIL en VITAMINE E. Het is een sterke peeling die de huid exfolieert om rimpels en lijntjes te verzachten, de huid compacter en steviger maakt en de teint opheldert en doet stralen.

Huidtype: Exuviance Professional Radiance Peel is een oppervlakkige peeling die voor de meeste huidtypes geschikt is.

Prijs: €120,-