Deze behandelingen worden uitgevoerd door dokter Thomas Himschoot.
 
Dokter Himschoot Thomas werkt als huisarts in groepspraktijk in Antwerpen. Als esthetische arts werkt hij in zijn privé praktijk te Peter Benoitlaan in Aartselaar.
 
Dokter Himschoot begeleidt u eveneens in Aisha Beauty World van het eerste gesprek tot de zorg na behandeling. U bent steeds welkom voor advies en behandeling.
 

Adviesgesprek

Hoewel esthetische behandelingen hoe langer hoe meer als normaal worden beschouwd, hebben veel patiënten vragen.
Onze missie is om uitgebreid tijd te nemen en antwoorden te geven vooraleer we behandelen.
Tijdens een adviesgesprek krijg je de kans om al je vragen te stellen.
We geloven dat een goed resultaat pas mogelijk wanneer je alle informatie hebt kunnen opvragen.
 
De kostprijs van een adviesgesprek bedraagt € 50. Het gesprek is echter kosteloos als aansluitend gekozen wordt voor een behandeling.
We hopen je dus te mogen verwelkomen voor een advies of gesprek !
 

Anti-rimpel behandeling (Botox en Bocouture)

Bij een antirimpelbehandeling wordt een spierontspannend product (botulinetoxine) ingespoten waardoor een tijdelijke blokkade tussen de zenuwuiteinden en de aangezichtsspieren optreedt. De spieren die verantwoordelijk zijn voor de rimpels verzwakken. Als resultaat van de behandeling kunt u een relaxatie en lift van het weefsel verwachten, met minder rimpels en een algemeen zachter uiterlijk.
 
Na 7 tot 14 dagen wordt het maximale resultaat bereikt. Een behandeling blijft zo een 3 tot 6 maanden werkzaam. Het effect van de behandeling, neemt helaas langzaam af. Het is afhankelijk van de biologie van de behandelde persoon en wordt beïnvloed door leeftijd en levensstijl. Wanneer u opmerkt dat het resultaat van de behandeling verminderd, raden we aan om de behandeling te herhalen. Zo zorgen we ervoor dat de lijnen en rimpels niet meer verschijnen op het gelaat.
 
Het doel van deze antirimpelbehandeling is om oppervlakkige rimpels en groeven te corrigeren en hun evolutie naar diepere, permanente lijnen te voorkomen. Het is een niet-chirurgische manier om het verouderingsproces tegen te gaan en de klok enkele jaren terug te draaien.
 
 
SPIERONTSPANNER – indicatie per behandeling
aangezicht – 1 zone € 140
aangezicht – 2 zones € 220
aangezicht – 3 zones € 300
oksels – overmatig zweten € 440
lippen – lip flip € 120
lippen – gummy smile € 120
kaken – tandknarsen € 300
 

Haarverlies (Dr. CYJ Hair filler)

Een terugtrekkende haarlijn en dunner wordend haar betekent voor veel mannen én vrouwen minder zelfvertrouwen. Alopecia androgenetica – of erfelijke haaruitval – is nochtans te behandelen. Terwijl heel wat behandelingen zich concentreren op één aspect van het probleem, heeft de CYJ Hair filler een viervoudige werking. De bio identieke peptiden werken in op de groeifactoren waardoor de haarfollikels en de algemene kwaliteit van de hoofdhuid een boost krijgen. De peptiden zijn ook Hyaluronzuur stimuleert op zijn beurt de haargroei door de haarzakjes te voeden en te hydrateren. En ook de bloedcirculatie in de hoofdhuid verbetert: een essentiële factor voor een gezonde haargroei.

Een behandeling bestaat uit 4 sessies met 2 weken tussen iedere behandeling. Per behandeling wordt CYJ Hair filler geïnjecteerd in bovenste laag van de hoofdhuid. Een verdoving is bij deze behandeling niet nodig.

 
HAARVERLIES – techniek en indicatie per behandeling
CYJ Hairfiller – haarverlies – 1 zone € 150
CYJ Hairfiller – haarverlies – 2 zones € 250
CYJ Hairfiller – haarverlies – 3 zones € 350

 

Skinbooster (Profhilo)

Wilt u de kwaliteit van de huid verbeteren of uw huid een boost geven? Een behandeling met Profhilo zorgt ervoor dat uw huid er stralender en gezonder uitziet. Een mooie glow in het gezicht, klinkt goed? Profhilo is een unieke samenstelling van hyaluronzuur, maar is geen filler. De stof activeert het autogene elastine en collageen zonder volume toe te voegen aan het gezicht. Deze behandeling is dé oplossing als u last heeft van een verslappende huid door veroudering.  Profhilo geeft een droge, doffe of vermoeide huid weer een healthy glow. 6-8 weken na de behandeling zult u merken dat de huid steviger aanvoelt en u een frissere look heeft gekregen. De Profhilo ervaringen zijn dat de huid beter gehydrateerd is en jaren jonger lijkt.

Een behandeling bestaat uit 3 sessies met 4 weken tussen iedere behandeling. Per behandeling wordt er 2 ml hyaluronzuur geïnjecteerd op tien verschillende punten in het gezicht. De gel verspreidt zich gelijkmatig onderhuids waardoor het alle belangrijke plekken in het gezicht bereikt. Een verdoving is bij deze behandeling niet nodig.

Op deze manier stijgt de aanmaak van collageen en elastine verder. Voor een langdurig resultaat dient u iedere zes maanden een Profhilo behandeling te ondergaan. Niet alleen het gezicht is geschikt voor een Profhilo behandeling. Ook kan deze methode de stevigheid in bijvoorbeeld uw hals en decolleté terugbrengen.

 
HUIDVERJONGING – techniek en indicatie per behandeling
PROFHILO – gelaat € 300
PROFHILO – hals of decolleté € 300
PROFHILO – pakketbehandeling van 3 sessies € 800

Online afspraak inplannen

juli 2024
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Plan uw afspraak bij Aisha Beautyworld

Bij Aisha Beautyworld hechten we enorm veel waarde aan een persoonlijke aanpak, contacteer ons via Whatsapp met je vereisten en we zorgen voor een behandeling op maat.

  • Direct in contact met Aisha
  • Bellen en chatten via Whatsapp
  • Direct een afspraak maken
WHATSAPP CHAT